Orofluido Elixir Olie 100ml

Special pris 149,00 DKK Normalpris 209,00 DKK
På lager

Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår. Indeholder arganolie som plejer håret, hørfrøolie som tilfører fugt til håret og cyperusolie som blødgør og giver glans til håret. Olien  dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Dette produkt kan også anvendes til huden i stedet for bodylotion. 

Orofluido Hårolie

Hår-eliksiren kan være den afgørende faktor når selv det mest genstridige hår ønskes silkeblødt! Orofluido Beauty Elixir indeholer 3 naturlige olier fra Orienten som er udsøgt og specielt sammensat for at give netop dig et fantastisk hår! De fleste 'olie hårprodukter' fedter håret og tynger det. Orofluido Beauty Elixir tynger ikke håret og olierne i hår-eliksiren absorberes hurtigt af det enkelte hårstrå. Du vil derfor ikke opleve at håret klasker sammen efter brugen af Orofluido Beauty Elixir hår-eliksiren. Produktet dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Duften tager dig på en rejse igennem et helt nyt univers og giver dig et moderne orientalsk udtryk!

Hår-eliksiren, Orofluido Beauty Elixir, kommer i en smuk og flot æske som indeholder én stor Orofluido Beauty Elixir. Orofluido Beauty Elixir glasflasken fremstår utroligt eksklusiv og er kan fint bruges, som pynt pynt på badeværelset - venner og veninder vil helt sikkert bemærke det flotte design på badeværelseshylden!

© 2018 Billighaarprodukter